Om oss

Kan det sendes, kan det fikses

Vi ønsker å gjøre en forskjell, og vårt bidrag er å bistå kundene våre til å kjøpe mindre, redusere forbruket og spare både penger og miljøet samtidig. Derfor er FN’s bærekraftsmål nr 12 helt sentralt for oss.

Vårt lille bidrag i verden er økt gjenbruk og et mer ansvarlig forbruk ved at mer blir reparert og mindre blir kastet. I alt for stor grad så kaster vi fullt brukbare ting – elektronikk, klær, sko – nesten av gammel vane. Vi håper økt bevissthet og ikke minst en forenklet prosess for reparasjon vil bidra til å øke gjenbruk.

Vi fikser ting. Raskt, enkelt og til en fast pris. Frakt er alltid inkludert. Begge veier.

Bestill reparasjon på nett. Vi henter, fikser og leverer hjem til deg. Vi har en nasjonal logistikkavtale – null stress. Vi fikser sko, klær, vesker, sekker og telefoner – alt som kan sendes. Dersom du driver en virksomhet eller besitter spesialkompetanse på reparasjon av noe vi ikke dekker i dag – det kan være alt fra reparasjon av fiskestenger og musikkinstrumenter til klokker eller smykker – ta kontakt med oss. Vi har kundene, og sammen kan vi gjøre en forskjell!

E-post: post@fornynorge.no

Telefon: 47925222