Er høstklærne klar?

Jada, vi er klar over at det enda er juli, og at sommerens hetebølger fremdeles herjer i Europa. Her hjemme har vi fortsatt ambisjoner om å gå i shorts en måned til – minst.

Men plutselig er det september og oktober: og med det mørkere, kaldere, våtere – altså tradisjonell norsk høst. Og da kan det være greit å ha klar gode klær å være ute i. Og derfor ønsket vi å gi deg denne påminnelsen nå: dersom sømmen i buksa har gått opp, eller glidelåsen i favorittjakken ble ødelagt – da er hjelpen nær! Og timingen for å få dette reparert, er perfekt!

Forny sine reparatører er stort sett tilbake fra ferie, og klar for å gjøre dine høstklær som nye. Ofte er det mye billigere – og mer miljøvennlig – å reparere, enn å kjøpe nytt. Vi reparerer både sko, støvletter, vesker og stort sett alle typer klær.

Dersom du er usikker på om fastprisen dekker din skade, så kan du bestille et prisoverslag. Det dekker fraktkostnad begge veier, og vår reparatør gir deg en nøyaktig pris på din reparasjon.