, ,

Men kan dere reparere dette, da?

Vi har samlet så mange som mulig av de vanligste reparasjonene i ulike kategorier på nettsiden vår: reparasjon av sko (såle, hæl etc.), reparasjon av klær (bukse, kjole, bluse etc.) og reparasjon av mobiltelefon (uendelig mange modeller og merker, og det er i all hovedsak skjerm og ladekontakt som må repareres).

Men av og til så dukker det opp plagg eller type reparasjoner som vi ikke har laget en fastpris på. Skistøvler var et slikt eksempel. En revnet veske i skinn var et annet eksempel.

Og nettopp derfor har vi laget produkter som rett og slett dekker alt mulig av reparasjoner som det ikke er så enkelt å lage fastpris på. Du velger simpelthen et av produktene under, får en kode for å sende inn det du ønsker å ha reparert (gratis frakt), så vil reparatøren ta kontakt med deg med et forslag til løsning.

På denne måten blir det enkelt å ta stilling til om du ønsker å reparere plagget eller ikke. Og bare så det er sagt – vi imponeres stadig av våre reparatører, så nesten alt kan repareres. Og det blir bra 🙂