Skoene ble som nye!

Dette er slik som gleder oss! Catrhine sendte oss følgende tekst etter å ha mottatt mannens Ecco-sko tilbake fra reparasjon fra fornynorge.no:

«Da snø og kulde kom og vi fant fram vinterskoene til mannen i huset oppdaget vi at sålene hadde store sprekker hvor det blant annet hadde samlet seg småsteiner som hadde laget hull innover. Angrer på at jeg ikke tok bilde av hvor ødelagte de var. Vi kom ved en tilfeldighet over Fornynorge.no, og bestilte reparasjon av sko/bytte av såler. Mottok sendingssnummer på epost, pakket inn skoene og la pakken i postkassen på kvelden. Så var det bare å vente til de kom tilbake i postkassen etter endt reparasjon. Og de så helt nye ut da de kom tilbake! Ikke bare var sålene byttet, men resten av skoene var skikkelig pusset og stelt godt med. Anbefaler dere varmt!»

Her ser dere skoene, med ny såle, pusset og klar til bruk 🙂

Enkel prosess, konkurransedyktigpris og høy kvalitet er årsaken til at vi tror gjenbruk og reparasjoner kommer til å bli stadig mer etterspurt. Så gleder vi oss til å kunne senke prisene med 25% (altså at regjeringen kutter MVA på reparasjoner) – da blir det enda mer attraktivt å reparere!