, ,

Klimavalg – i hverdagen

Det er kun få dager til valglokalene stemmer, og alt tyder på at vi får et regjeringsskifte. Flere av «de grønne» partiene gjør historisk gode valg, og også tradisjonelle partier fokuserer mer på klima og miljø – og dette har vært et tema i valgkampen i flere måneder.

Vi applauderer selvfølgelig alle klimatiltak, og uavhengig av parti så støtter vi dem som ønsker å gjøre det enklere og billigere å gjenbruke, reparere eller til slutt resirkulere.

I modellen her, en modell sirkulærøkonomi og avfallsreduksjon, så er vårt mantra på toppen av pyramiden: la oss kaste mindre. Ved at vi kaster mindre, så kjøper vi automatisk mindre, og vi genererer naturligvis også mindre avfall. Og dersom noe ikke kan gjenbrukes, så må vi sørge for å gjenvinne alt som kan gjenvinnes av materialer.

Men apropos valg: ved å lansere www.fornynorge.no så håper vi å gjøre det lettere å ta bedre klimavalg i hverdagen. Dersom det er noe du ønsker å få reparert men ikke finner i prislisten, eller har andre innspill til hva vi kan gjøre for å bli bedre, så er vi svært lydhøre på post@fornynorge.no.

Godt valg 😉

Følg oss forøvrig i sosiale medier:

Facebook

Instagram

LinkedIN