,

Markedsfører og opptatt av gjenbruk? Bli med oss!

Forny Norge AS er et selskap i kjernen av sirkulærøkonomien: en plattform for alle mulige reparasjoner sørger for at klær, sko, uniformer, telefoner – og alt mulig som kan repareres – får et forlenget liv istedenfor å bli til avfall. Vi har en dør-til-dør tjeneste mot privatmarkedet, og rammeavtaler med bedrifter som ønsker å redusere eget forbruk, spare penger og ikke minst bidra til bærekraft i praksis.

I forkant av lanseringen søker vi deg som brenner for markedsføring – og det grønne skiftet. Vi søker en partner, en medeier, som kan ta ansvar for å spre det glade budskap og skape engasjement og gjenbruksglede i markedet. Dette er ikke (nødvendigvis) en fulltidsjobb i starten, men for den rette så kan dette bli starten på jobb i egen bedrift.

Hvis du vil vite mer, ta kontakt med daglig leder Trine Brimsøe på trine.brimsoe@fornynorge.no.